Välkommen till Lilla Möblemanget

Med naturen i fokus

På Lilla Möblemanget tillverkar vi rejäla möbler av svensk trä. Hos oss är varje möbel tillverkad för hand vilket gör dem unika med en personlig prägel. Trä är ett levande material och vi framhäver gärna charmen med de kvistar och sprickor som finns naturligt i träet. Det gör att våra bord tål det mesta, blir bara finare ju mer de används och passar lika bra i den toppmoderna våningen som i fjällstugan.

Du väljer mellan flera olika modeller och om möbeln ska passa för inomhus- eller utomhusbruk. Vi har en rad vackra nyanser att välja mellan, som alla framhäver träets unika egenheter på ett mycket vackert sätt. Alla våra möbler kan tillverkas i valfri längd, samt i många olika bredder. Leveranstiden är ca 8-10 veckor. Vi har inget lager, våra möbler tillverkas efter din beställning. Tillfälliga avvikelser kan förekomma, kontakta oss för aktuell leveranstid.

Kom gärna förbi våra lokaler i Västerås för att se vilket möbel som passar dig bäst! Här har vi även en butik med inspirerande inredning.

Besök gärna Lilla Möblemanget på Facebook och Instagram för att se fler bilder och få inspiration.

Du beställer enklast genom att mejla till:

lillamoblemanget@hotmail.com

Varmt välkommen till oss på Lilla Möblemanget!