Om Lilla Möblemanget

Med naturen i fokus

På Lilla Möblemanget tillverkar vi handgjorda möbler av svensk trä med lokala leverantörer bakom oss. Hållbarhet är extremt viktigt för oss och genomsyrar allt vi gör. Varje möbel är unik med en personlig prägel. Trä är ett levande material och vi framhäver gärna charmen med de kvistar och sprickor som finns naturligt i träet. Det massiva materialet gör att våra möbler tål det mesta, blir bara finare ju mer de används och passar lika bra i den toppmoderna våningen som i fjällstugan.

Du väljer själv modell, nyans, storlek och om möbeln ska passa för inomhus- eller utomhusbruk. Vi har en rad vackra nyanser att välja mellan, som alla framhäver träets unika egenheter på ett mycket vackert sätt. Alla våra möbler kan tillverkas i valfri längd, samt i många olika bredder. Våra möbler tillverkas efter din beställning. Leveranstiden varierar mellan 4-8 veckor. 


Kom gärna förbi våra lokaler i Västerås för att se vilket modell som passar dig bäst. Här har vi även en butik med inspirerande inredning, med fokus på det naturliga. 

I vår butik kan du se och beställa produkterna i verkligheten, se på färgprover, diskutera storlek och annat samt köpa väl utvald inredning.

I anslutning till butiken sker tillverkningen av våra möbler.

Sommarens öppettider t.o.m v. 34

Mån-tors 10-16

Fre 10-15

Lör 11-13


För öppettider under helgdagar, håll er uppdaterade via vår instagram.

 Adressen är Fältmätargatan 9, 721 35 Västerås

 Välkommen


Besök gärna Lilla Möblemanget på Facebook och Instagram för att se fler bilder och få inspiration.
Enklast och snabbast når ni oss via mail: [email protected]

Vi finns även på Instagram: lillamoblemanget

Facebook: Lilla Möblemanget


Hitta till oss: Sväng in vid Danias bilservice, vi finns i lokalen bredvid